O femeie din Botoșani are interzis să se apropie de iubitul său după ce l-a bătut de mai multe ori

O femeie din Botoșani are interzis să se apropie de iubitul său după ce l-a bătut de mai multe ori. Bărbatul a cerut ajutorul polițiștilor, solicitând un ordin de protecție provizoriu.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de IGPR, două dintre cele 679 de ordine de protecţie provizorii emise de poliţişti de la intrarea în vigoare a legii, au fost emise pe numele unor femei reclamate de partenerii de viaţă. Cele două plângeri au fost făcute de un bărbat din Botoșani și unul din Brăila, potrivit Observator.

De Ziua Îndrăgostiților, Poliția Română a transmis un mesaj împotriva violenței domestice.

„Fiecare alege cui spune astăzi ”You are my Valentine”. Și noi am ales!

Chiar dacă nu este sărbătoarea noastră, a românilor, câtă vreme ne aduce bucurie … să fie primită! Valentine’ s day este despre iubire sinceră, curată și exprimată în cel mai frumos mod posibil.

Sunt însă și oameni pe care dragostea „îi scoate din minți”. Iată cum, cel mai frumos sentiment ajunge să fie „justificare” pentru cel mai josnic mod de comportare.

Femeie, tu care ai îndurat în taină „bătaie din iubire”, astăzi este și despre tine! Nu ești singură, nu ești a nimănui! 
Astăzi ție îți spunem „You are my Valentine”. 
De ce?
Pentru că ne pasă! Pentru că, așa cum bine spune ADDA, ”tu ești puternică, deșteaptă și frumoasă”!

Ajută-ne să te ajutăm! Fă-ți curaj și anunță-ne când ridică palma sau pumnul asupra ta! 
Știm că poți! Rămâne să înțelegi și tu câtă putere există în tine.

Violența domestică nu are justificare!

Iar tu, om care crezi că ți se cuvine totul și îți lovești fără regret partenera de viață, teme-te! Ea nu e singură! Ne are pe noi și, într-o zi, ne va cere ajutorul.

Într-o lună de la intrarea în vigoare a legislației în domeniu, polițiștii au emis 679 de ordine de protecție provizorii. Și vor mai fi … Unul dintre ele s-ar putea să fie chiar pe numele tău!

Iubiți-vă frumos, oameni buni! Happy Valentine’s Day”, este mesajul Poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *