Consiliul Județean scoate la licitație întreținerea drumurilor pe două zone

lucrari drumuri, stiri, botosani, djdpConsiliul Județean scoate la licitație lucrările de reparații și întreținere drumuri județene, după ce firma Big Conf SRL a reziliat contractul. Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, a declarat că noutatea este aceea că lucrările de licitație vor fi scoase pe două zone: Dorohoi-Săveni și Botoșani-Trușești pentru a grăbi execuția lucrărilor.

Vom scoate la licitație întreținerea drumurilor și cel târziu luni va fi urcată pe SICAP toată documentația. Noutatea este că scoatem pe două zone: zona Dorohoi-Săveni și zona Botoșani-Trușești. Am făcut acest lucru pentru a eficientiza lucrările și a putea executat lucrări concomitent pe ambele zone. Sperăm să se înscrie cât mai multe firme la licitație”, a menționat Birta.

Zona Dorohoi-Săveni va avea o valoare a contractului de minim 17,7 milioane lei și maxim 38,5 milioane lei, în timp ce zona Botoșani-Trușești va avea o valoare minimă de 13,5 miliooane lei și maxim 30 milioane lei.

Firma Big Conf a reziliat contractul cu doi ani înainte de expirare.

 

4 thoughts on “Consiliul Județean scoate la licitație întreținerea drumurilor pe două zone

  1. S-a declarat in presa ca drumul prin Prajeni e prioritatea numărul 1. Va bateți joc de studenți, de toată populație din acea zona. Cei din județul Iasi au putut sa facă 60 de km, Botoșaniul nu poate face 15. Rușina sa va fie!

  2. Domnule Birta, prioritar era drumul Flamanzi _ Prajeni, iarasi uitati????? Acest drum este impracticabil, sunt doar gropi, cratere!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *