Tragedie! Victima accidentului de la Cătămărăști Vale s-a stins din viață. A lăsat în urmă trei copii

Cristian Agache, stiri, botosaniVictima accidentului care avut loc pe 3 februarie în localitatea Cătămărăști Vale a murit, joi dimineață, la spital. Cristian Agachi, în vârstă de 40 de ani, s-a stins din viață într-o clinică din Iași, unde a fost transferat a doua zi după accident ca urmare a leziunilor grave pe care le suferise.

Bărbatul, care este tată a trei copii, a fost lovit intenționat de mașina condusă de Gabriel Curcă, un tânăr de 23 de ani, cu care a avut un conflict într-un bar din localitate.

Autorul accidentului, care nu avea permis de conducere, a dispărut imediat după accident, predându-se la Poliție după mai bine de o săptămână. În prezent, acesta se află în arest preventiv. Inițial, el a fost acuzat de „tentativă de omor”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” , „conducerea unui vehicul purtând număr fals de înmatriculare”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „părăsirea locului accidentului”, însă procurorii urmează să schimbe încadrarea juridică pentru una din fapte, respectiv din „tentativă de omor” în „omor”.


One thought on “Tragedie! Victima accidentului de la Cătămărăști Vale s-a stins din viață. A lăsat în urmă trei copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*