Infractori voiajori prinși de polițiștii botoșăneni. Ce aveau la vânzare

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Corlăteni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control pe drumul judeţean DJ 292 o autoutilitară condusă de un bărbat de 58 de ani, în care se mai afla şi o femeie de 52 de ani, ambii din judeţul Vrancea.

Cei doi au declarat organelor de poliţie că se ocupă cu achiziţionarea fierului vechi, iar cu ocazia controlului vehiculului au fost identificate diverse piese provenind de la aparate electrocasnice, precum şi piese din material feros ori neferos.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, bunurile respective fiind confiscate de poliţişti.

Pentru a nu cădea victime ale infracţiunilor comise de infractorii voiajori le recomandăm cetăţenilor:

  • să nu dea curs unor oferte comerciale aparent avantajoase şi să nu furnizeze date cu privire la vecini sau alte persoane.
  • să nu dea curs unor oferte constând în vânzarea diferitelor obiecte de uz casnic direct la domiciliu (tigăi, covoare, perdele). Acestea sunt doar pretexte folosite de persoane necunoscute pentru a intra în locuinţa cumpărătorului, iar în momente de neatenţie sustrag chiar şi bunuri din imobil
  • nu lăsaţi să intre în locuinţa dumneavoastră persoane necunoscute, ce se recomandă a fi de la diverse firme de publicitate, de la societăţile de gaz, energie electrică fără a vă prezenta documente avizate ce le fac identificabile.

 

One thought on “Infractori voiajori prinși de polițiștii botoșăneni. Ce aveau la vânzare

  1. Felicitari politiei din zonele rurale ! Cetetenii romi care fac astfel de comert sunt cei care se ocupa de inselarea si jefuirea batanilor de la sate sub diferite mitove le arata unde au banii dupa care in haita le afura banii batranilor!
    CEREM POLITIEI ROAMANE MAI MULTA FERMITATE CU ACESTI INDIVIZI PENTRU A FI STARPITE ACTELE DE COMERT IN ACEST MOD!
    DACA SE VA INTERVENI FERM VOR SCADE SI NUMARUL DE TALHARII SI FURTURI LA ADRESA BATRANILOR DIN MEDIUL RURAL!
    MULTUMIM POLITIA ROMANA PENTRU FERMITATE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com