“De ce un apartament NOU?” (P)

Unique Residence- Botosani brosura anunt - 1Având în vedere multitudinea motivelor care pot sta la baza unei astfel de decizii ne-am propus ca pe parcursul a nouă editoriale să structuram și să vă prezentam principalele 9 motive care ar justifica o astfel  de decizie.

Astăzi ne vom opri la Dotările standard de SIGURANȚĂ pe care ni le pot oferi un apartament nou – acestea fiind unul din MOTIVELE pentru care merita sa faci o astfel de mutare.

Câți dintre noi nu și-au dorit să nu se întâlnească cu griji de genul: „am încuiat ușa când am plecat de acasă? ”, „am scos fierul din priză?”, „am închis robinetul la apă?”, „există oare, riscul că vreunul din copii să introducă vreun obiect metalic  în priză?” etc.? Foarte mulți dintre noi ne-am confruntat cu astfel de situații, nu e așa?

Unique Residence- Botosani brosura anunt - 1Câți dintre noi știu însă că pot să uite de astfel de griji sau ca pot sa facă ceva în acest sens?  Foarte putini, deoarece nu mulți sunt aceia care știu ca un complex rezidențial modern include în dotările standard, sisteme de SIGURANȚĂ și de PROTECTIE SMART Home:

  • detectori duali de gaz și monoxid de carbon, senzori de fum cu întrerupere alimentare energie electrică, de efracție și de inundație cu electrovană întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranțe cu diferențial tip “SALVEAZĂ VIEȚI”.
  • detecție și alarmare la incendiu și monoxid de carbon, ventilație diluție CO, evacuare fum și gaze fierbinți, hidranți exteriori și interiori (cu grup de pompare și rezervă de apă proprii), generator electric pentru alimentarea echipamentelor vitale cu rol de securitate la incendiu (pentru parcările subterane).

Cu toate că acesta este doar UNUL din motivele pentru care merită să te muți intr-un apartament nou, este însă unul foarte important, deoarece SIGURANȚA trebuie să fie un CRITERIU de bazăîn luarea unei astfel de decizii, iar aceasta, odată luată, trebuie împărtășită!

ÎMPĂRTĂȘEȘTE alegerea inteligentă!

UNIQUE Residence C.Națională, UNIQUE Residence Gh.Avramescu și UNIQUE Residence în general !

Unique Residence- Botosani brosura anunt - 1

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *