Reprezentanții Comisiei de Sistematizare Rutieră vor noi reguli de circulație în intersecția de la Carrefour

intersectie Bulevardul Mihai Eminescu cu Sucevei- BotosaniReprezentanții Comisiei de Sistematizare Rutieră vor noi reguli de circulație în intersecția dintre Bulevardul ”Mihai Eminescu” și Sucevei. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că a propus bugetarea unei semaforizări în intersecția de lângă hipermarketul Carrefour.

Acesta a spus că măsura va fi luată pentru fluidizarea traficului.

Situația este destul de tensionată în zonă. Se trece foarte greu de pe Bulevardul Mihai Eminescu pe strada Sucevei. De altfel, am cerut colegilor o simulare în Comisia de sistematizare, să deseneze un sens giratoriu. Am cerut o soluție tehnică pentru analiza unui sens giratoriu, dar nu așa cum a funcționat înainte prin înlocuirea scuarurilor prin Bulevard. Avem un copac monument al naturii care va fi protejat și un panou de reclamă. Se va păstra doar copacul, în rest să fie sens giratoriu. Nu cum era înainte. Dacă această situație va fi bună, vom discuta cu colegii și luăm în calcul. În paralel am propus bugetarea unei semaforizări în acea intersecțe, doar că va fi dificil de realizat, pentru că avem semafor pe Sucevei cu Calea Națională, la o distanță mică și aceste două semafoare vor trebui să fie sincronizate, să nu creăm un haos. Dar se poate face o semaforizare sincronizată pe Calea Națională”, a precizat viceprimarul.

În intersecția de la Carrefour au fost făcute mai multe modificări în ceea ce privește circulația rutieră, însă niciuna dintre soluții nu a fost eficientă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *