Top 3 destinații romantice din Europa ideale pentru luna de miere


“Luna de miere” reprezinta, de fapt, o mica vacanta in care cuplurile proaspat casatorite pleaca impreuna, pentru a se bucura de cateva zile superbe singuri, departe de griji si stres.

Aceasta traditie isi are originile in vremuri indepartate, insa, de-a lungul timpului, a suferit modificari mai mari sau mai mici cu privire la motivele pentru care are loc, dar si la durata. In orice caz, se obisnuieste ca tinerii sa faca o calatorie de cateva zile imediat dupa nunta sau la scurt timp dupa fericitul eveniment, intr-o destinatie romantica, cu peisaje spectaculoase. Chiar daca multi se gandesc la vizitarea unor tari exotice cand aud expresia “luna de miere”, este bine de stiut faptul ca si in Europa exista numeroase zone minunate, in care orice cuplu de insuratei poate avea parte de clipe de neuitat, in orice perioada a anului!

Iata ce destinatii europene poti alege pentru o luna de miere ca in filme

 

  • Santorini, Grecia

 

Pe malul marii Egee se afla una dintre cele mai frumoase destinatii din Grecia, cu un peisaj unic in Europa, si anume, Santorini. Aici, puteti face plaja pe nisipul fin, va puteti plimba printre spectaculoasele case construite in valea insulei vulcanice, in satul Oia si puteti admira peisajul superb de la inaltime! Nu degeaba este unul dintre cele mai fotografiate locuri din lume, ce reuseste sa faca orice turist sa se indragosteasca iremediabil de atmosfera calda si de panorama incredibila! Daca vrei sa iei cina alaturi de jumatatea ta la apusul soarelui pe o teresa de la care ai vedere asupra marii si asupra insulelor, profita de ofertele last minute in Grecia si planuieste cea mai frumoasa luna de miere in 2019!

  1.       Paris, Franta

Parisul este numit si “Orasul Dragostei”: fiecare coltisor din aceasta regiune emana romantism si liniste. Este ideal atat pentru cuplurile de indragostiti aflate la inceputul relatiei, cat si pentru cei care abia s-au casatorit. Il puteti vizita in orice perioada a anului, pentru ca va fi la fel de spectaculos si de placut! Impreuna, aveti ocazia sa admirati privelistea din turnul Eiffel, sa incercati delicioasele preparate de la restaurantele si terasele renumite, sa va plimbati pe malul Senei si sa participati la diverse activitati culturale, precum piese de teatru sau balet.

  1. Barcelona, Spania

Capitala Cataluniei, situata in nord-estul Spaniei, Barcelona este o destinatie foarte indragita, in care aveti ocazia sa faceti o multime de lucruri diferite: de la vizitarea principalelor atractii turistice renumite, precum biserica Sagrada Familia, stadionul Camp Nou sau seria de bulevarde Las Ramblas, pana la relaxarea completa pe plajele de pe coasta Mediteranei. Atmosfera este una vesela, agitata si colorata, diversitatea fiind ca la ea acasa! Exista numeroase cafenele, baruri sau cluburi in care va puteti distra, dar si foarte multe muzee sau cartiere in care puteti admira cultura spaniola si originile sale.

In afara de cele mentionate, exista si alte destinatii din care poti alege, pentru o luna de miere extraodinara! Printre acestea, se numara: Venetia, Praga, Viena, Lisabona si Sardinia. Inainte de a lua decizia, hotarati impreuna ce v-ar placea sa faceti in aceasta vacanta si ce locuri va doriti sa vizitati!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *