Cum să îți alegi costumul perfect. Bărbații care știu ce vor se îmbracă la designerul botoșănean Marian Istrate Tailoring

Majoritatea bărbaților urăsc să piardă timpul la cumpărături. Să se plimbe de la un magazin la altul și să probeze diferite costume este o adevărată corvoadă și de multe ori nici nu găsesc dimensiunea potrivită pentru constituția lor fizică. Acest lucru nu e o scuză ca aceștia să nu aibă în șifonier cel puțin un costum care să le vină ca turnat și pe care să îl folosească la diferite ocazii.

Un tânăr din Botoșani a reușit să pună bazele unui atelier de croitorie pentru bărbați, preferat nu doar de reprezentanții sexului tare, ci și de femei, care adoră ca partenerul lor să fie îmbrăcat la patru ace, în pas cu tendințele din modă, într-un costum care să i se potrivească perfect.

Marian Istrate Tailoring vine în întâmpinarea clienților săi cu costume din materiale de calitate, croite și realizate perfect, pe comandă, de către maeștri croitori cu experiență vastă în domeniu.

Costumele realizate de botoșăneanul Marian Istrate Tailoring sunt elegante, clasice, confortabile, rafinate și reprezintă alegerea perfectă pentru un mire ce dorește a se simți în largul lui, dar nu numai.

Marian Istrate vine cu o consultanță vestimentară gratuită în alegerea accesorizării ținutei astfel încât clienții să știe să se pună în valoare. Costumele sunt potrivite atât pentru bărbați scunzi, înalți, corpolenți, dar și atletici.

Profită acum:

În luna februarie beneficiați de 15% discount la alegerea unui costum de ceremonie dintr-o colecție cu un design aparte, pregătită să satisfacă cele mai îndrăznețe gusturi. 

Costume la comandă pentru bărbați care știu ce vor, de mire sau ceremonie, casual sau business, realizate din țesături fine și cu un design unic pot fi comandate la 0753 633 103.

Costumele Marian Istrate Tailoring trec testul celor mai pretențioși bărbați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *