Un bărbat a făcut scandal în incinta unei săli de jocuri de noroc, revoltat că nu poate să fumeze. Ce i-au făcut polițiștii!

aparate, jocuri de noroc, stiri, botosaniUn bărbat de 37 de ani din municipiul Botoşani care se afla luni, în incinta unei săli de jocuri de noroc, a provocat scandal, motivat de faptul că angajaţii nu i-au permis să fumeze în incinta unităţii.

Ulterior, bărbatul a sesizat organele de poliţie, afirmând că ar fi fost agresat de unul dintre agenţii de pază, refuzând însă să fie transportat la o unitate medicală.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

De asemenea, persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional conform Legii 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor  consumului produselor din tutun cu amendă în cuantum de 500 de lei, respectiv conform Legii 61/1991 cu amendă în cuantum de 1.200 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, provocare de scandal şi proferare de cuvinte şi expresii jignitoare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com