Lucrările de consolidare a structurii de rezistență a Teatrului Mihai Eminescu, scoase la licitație. Vezi la ce valoare se ridică investiția!

teatrul mihai eminescu- botosani 001Primăria municipiului Botoșani a scos la licitație lucrările de consolidare a structurii de rezistență a Teatrului Mihai Eminescu, lucrare obligatorie înainte de reabilitarea uneia dintre cele mai frumoase clădiri din zona centrală a Botoșaniului. Investiția se realizează în baza unui proiect cu fonduri europene, prin Programul Operational Regional.

Conform Suplimentului de Expertiza, intocmit dupa decopertarea tencuielii pe intreaga suprafata a elementelor structurale si vizualizarea atenta a fiecarui element structural, se constata ca este imperativ necesara interventia asupra acestor neconformitati constatate in elementele structurale, pentru a nu induce tensiuni suplimentare in structura de rezistenta (stalpi si grinzi din beton armat, pereti structurali), dar si la nivelul planseelor pentru a asigura stabilitatea dinamica a acestora”, se arată în anunțul de licitație.

Valoarea estimată a lucrării este de 2.894.960,68 lei fara TVA. Ofertele firmelor de construcție trebuie depuse până pe 4 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *