Accident într-o intersecție din municipiul Botoșani. Șoferul vinovat era băut și cu permisul suspendat

accident politie rutiera, stiri, botosani,Accident într-o intersecție de municipiul Botoșani produs de un șofer băut, în vârstă de 36 de ani. Acesta se deplasa cu autoturismul pe strada Cuza Vodă, iar la intersecţie cu strada Marchian, la efectuarea unui viraj la dreapta, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculul care rula pe aceeaşi direcţie de mers, condus regulamentar de un bărbat de 39 de ani şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autoturisme, fără vitime omeneşti.

Echipajul de poliţie ajuns la locul intervenţiei a procedat la testarea cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 36 de ani şi negativ pentru bărbatul de 39 de ani.

Totodată, cu ocazia verificării documentelor s-a constatat că bărbatul de 36 de ani figurează cu permisul de conducere suspendat.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *