Parcul Cornișa, mare consumator de agent termic. Directorul DSPSA: Ajungem să muncim pentru Modern Calor

Parcul de agrement Cornișa este mare consumator de energie termică, iar reprezentanții Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani au solicitat societății Modern Calor scoaterea taxei de distribuire. Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, a declarat că scopul pentru care a fost deschisă zona de agrement nu este acela de a vinde agent termic.

Piscina funcționează în gol de două luni și jumătate. Este momentul să o punem la treabă. Apa este încălzită din noiembrie în piscină și consumăm foarte mult agent termic. Avem costuri pe ianuarie la 90 mii kw, iar la gigacalorii la 40-.50.000 lei. Ne omoară agentul termic care este foarte scump, cu toate că ne dă din agent primar. Am purtat o discuție cu conducerea Modern Calor să ne scoată taxa de distribuire. Asta ar însemna vreo 40-50 lei în minus. Scopul nostreu nu este de a vinde agent termic. Ajungem să muncim pentru Modern Calor. Prețul pe care îl plătim este peste 260 lei pe gigacalorie plus TVA. Dacă mai dau jos 40 lei, ajungem la o sumă rezonabilă”, a precizat Eugen Țurcanu.

Administratorul parcului speră ca prin deschiderea piscinelor interioare și saunelor să crească considerabil și veniturile. În perioada 28 decembrie-4 februarie, la patinoar s-au obținut încasări de peste 140.000, iar la terenurile de sport de 7.025 lei.

3 thoughts on “Parcul Cornișa, mare consumator de agent termic. Directorul DSPSA: Ajungem să muncim pentru Modern Calor

  1. Dar cand ati facut investitia ???
    .. Aici e banul pubilic ce trebuie scos in cel mai scurt timp nu bani pentru partide….
    sifonati banii ….. buzunar in altul??

  2. Sunt o groaza de indivizi care intra moca …..de la patrid… e … si noi AVEM CHEILE … meritam sa ne scaldam noi si toate beizadelel moca!

  3. i-a mai scadeti din salarii. se aude ca angajatii primesc cate 40 milioane salar, i-a mai reduceti din salarii. facetile 25 milioane,de ce 40 milioane? unu care incaseaza banii de intrere de ce ia 40 milioane? sau oamenii care lucreaza acolo de ce le faceti salarii de 40 milioane. 25 milione le sta in gat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com