Fetița de șase ani rănită în accidentul de duminică de la Baisa, transferată la Iași

accident baisa, stiri, botosaniFetița de șase ani care a fost rănită în accidentul de duminică de la Baisa, din fața Cabanei Stejarul, a fost transferată la Iași. Micuța a suferit un traumatism deschis de gambă dreaptă și a fost direcționată spre o clinică ieșeană.

Copilul se afla în mașina condusă de tatăl său care a fost implicată într-un accident rutier pe drumul european care leagă Botoșaniul de Suceava.

Bărbatul din Republica Moldova, care mergea dinspre Botoșani spre Corni, a intrat cu mașina într-un parapet de pe partea dreaptă a drumului. Șoferul în vârstă de 43 de ani a vrut să îi arate soției sale Cabana Stejarul, unde ar fi vrut să se cazeze la noapte.

Pe fondul neatenției, prinde acostamentul, iar partea dreaptă a mașinii este secționată efectiv de parapetul din oțel. Nu mai puțin de trei metri din parapet intră în habitaclul mașinii, rănind-o grav la picior pe fetița șoferului.

FOTO Grav accident rutier la Baisa. O fetiță a fost rănită, după ce mașina condusă de tatăl său a intrat într-un parapet

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com