FOTO Protest pentru drumul Botoșani- Târgu Frumos și Autostrada A8. Zeci de șoferi au participat la acțiune

protest pentru autostrada la BotosaniZeci de șoferi din Botoșani au participat, sâmbătă, la un protest pentru a-și manifesta nemulțumirea față de tergiversarea modernizării drumului Botoșani- Târgu Frumos, dar și pentru Autostrada A8, care ar urma să lege Iașiul de Târgu Mureș. Protestul a avut loc în bariera Iașiului, acolo unde cei aproape 30 de manifestanți au „mărșăluit” timp de o oră distanța cuprinsă între sensul giratoriu de la LukOil și sensul giratoriu de la Lebăda, cerând urgentarea demersurilor pentru construcția autostrăzii, dar și a DN 28B. Șoferii au mers pe prima bandă a Șoselei Iașiului, fără a stânjeni circulația. La final, ei s-au adunat în curtea Secției Naționale și au lipit un afiș pe ușă, pentru a cere derularea investițiilor în infrastructura rutieră.

Acțiunea nu a fost asumată de nimeni, ea fiind organizată după un apel lansat pe Facebook. La acțiune au fost prezente mai multe echipaje de poliție și jandarmi, dar și un echipaj de pompieri.

În urmă cu o săptămână, liberalii au demarat o campanie de strângere de semnături pentru același DN 28 B și aceeași autostradă Iași- Târgu Mureș.

One thought on “FOTO Protest pentru drumul Botoșani- Târgu Frumos și Autostrada A8. Zeci de șoferi au participat la acțiune

  1. Greu de urnit mamaliga botoseneana sa-si apere propriile interese!! Care paraseste judetul parca ii este frica si rusine sa spuna ca e din Botosani!! Bine ca ne agitam pentru altii sa-si faca autostrada la 80 km de Botosani si nu ne strofocam un pic astfel incat oarecum utopica Autostrada a Nordului sa fie pana la Botosani sau chiar mai departe spre Balti, doua orase cu peste 100000 locuitori fiecare! Sau poate vreti sa mergeti cu caruta prin papusoi pana la SV?! Nu aveti putina mandrie si ambitie dragi botosaneni!! Intr-adevar suntem tara paielor!!! Nu mi-o luati in nume de rau dar, deja, cu mult trambitata lauda ca aici s-au nascut 4 mari titani nu ne mai baga nimeni in seama decat pe la o stearsa si lipsita de importanta seara poetica anemica!! Eminescu nu ne tine de foame si nu aduce bani!!! Vrem investitii reale in judet si autostrada pana la noi, nu pana la vecini!! Hai pa!! Pofta buna la mamaliga!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *