Femeie nevinovată împuşcată în cap de poliţişti, în timpul unei urmăriri

O femeie a fost împuşcată în cap, din greşeală, în timpul unei urmăriri la Reghin. Poliţiştii urmăreau un şofer care nu a oprit la semnal când unul dintre agenţi a tras cu pistolul, iar glonţul a lovit în cap o femeie nevinovată, scrie Observator.

Totul s-a întâmplat, seara trecută, în jurul orei 19.50, atunci când poliţiştii rutieri din Reghin au încercat să oprească în trafic un şofer.

Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor și și-a continuat deplasarea.

‘Din acest motiv, polițiștii rutieri au plecat în urmărirea autoturismului, care a fost dat în consemn polițiștilor din cadrul Sectiei de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești, întrucât se îndrepta în direcția respectivă’, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Poliţiştii din Brâncoveneşti au găsit autoturismul pe raza localităţii Aluniş, însă nici de această dată şoferul nu a oprit la semnal.

Femeie împuşcată în cap, din greşeală, de poliţişti
‘Având în vedere cele precizate, un polițist din cadrul secției respective a efectuat foc de armă asupra autoturismului în cauză’, au precizat poliţiştii în comunicat.

O femeie în vârstă de 59 de ani, din localitatea Aluniş, care se afla în zonă, a fost împuşcată în cap de poliţistul care a intenţionat să tragă spre maşina fugarului.

‘În acel moment, polițiștii Secției Rurală de Poliție nr. 6 Brâncovenești au abandonat urmărirea autoturismului în cauză și acordat primele îngrijiri medicale femeii, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului’, au explicat poliţiştii.

Ulterior, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș, fiind apoi transferată la Spitalul Clinic Județean Cluj – Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin au continuat urmărirea autoturismului, care a fost oprit în localitatea Răstolița, iar conducătorul auto a fost identificat, fiind aplicate măsurile legale.

Sursa: Observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *