Au primit 62 de ani de închisoare pentru uciderea unui bărbat din Botoșani

autorii crimei de la Vorniceni, Botosani (1)Patru tineri din județul Botoșani care au săvârșit o crimă cu sânge rece au primit împreună 22 de ani de închisoare. Cei patru au lovit cu bestialitate un bărbat până l-au lăsat fără suflare.

Magistrații de la Curtea de Apel Suceava au dispus, joi, condamnarea, lui Costel Lupu, în vârstă de 29 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „omor calificat” la 22 de ani de închisoare, după ce în luna decembrie el primise din partea Tribunalului Botoșani o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.

autorii crimei de la Vorniceni, Botosani (2)La rândul său, Dumitru Dănuț Glisă, de 25 de ani, a fost condamnat la 17 ani de închisoare, pedeapsă majorată cu patru ani față de decizia inițială a Tribunalului Botoșani. În același dosar, Romică Ștefan Șurubaru, de 34 de ani, a primit 13 ani de închisoare față de zece ani cât au stabilit în decembrie magistrații din Botoșani.

Cea de-a patra persoană, Marian Gabriel Lupu, de 26 de ani, va executa zece ani de închisoare, pedeapsă menținută de Curtea de Apel Suceava.

autorii crimei de la Vorniceni, BotosaniPe 12 ianuarie 2018, în urma unui conflict cu Dumitru Dăscăleanu,  Costel Lupu a decis să pună la cale o agresiune asupra acestuia. El a pregătit patru furci şi un tăietor şi i-a cooptat pe ceilalţi, iar două zile mai târziu cei patru au surprins victima pe raza satului Vorniceni, în curtea unui consătean, unde i-au aplicat multiple lovituri cu obiectele respective.

În urma loviturilor, victima suferit mai multe plăgi contuze, înţepat tăiate şi tăiate, care i-au provocat o hemoragie externă, un traumatism cranio-cerebral cu fractură craniană, hemoragie subarahnoidiană focală, edem cerebral şi contuzie corticală, leziuni care au condus în scurt timp la deces.

Judecătorii au decis ca tânărul care a pus la cale crima, Costel Lupu, să primească cea mai mare pedeapsă, de 22 de ani.

autorii crimei de la Vorniceni, Botosani (2)


One thought on “Au primit 62 de ani de închisoare pentru uciderea unui bărbat din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com