VIDEO Imagini incredibile! Cum arată o cale ferată care leagă Botoșaniul de Iași!

cale ferata Dorohoi (Botosani)- IasiUn tronson de cale ferată care leagă municipiul Dorohoi de Iași te face să te întorci în urmă cu o sută de ani. Șinele de cale ferată (neelectrificată) sunt atât de strâmbe încât nici nu îți vine să crezi că pe ele poate circula un tren.

Un ieșean a făcut o filmare, care a atras peste 15.000 de vizualizări pe Facebook.

„Calea ferata Iasi-Dorohoi. Imaginile sunt reale si sunt dintre statiile Soldana si Iacobeni. Pe acesta cale ferata circula trenuri de calatori, iar in trenuri sunt oameni! Nu numai drumurile arata cum arata, nici calea ferata nu mai este sigura.Stimati administratori ai drumului judetean din zona, ai caii ferate, faceti ceva ca acesti oameni sa simta ca traiesc in anul 2019, nu in 1919! Faceti ceva sa se simta in siguranta!”, a scris Dumitru Cucoranu.

2 thoughts on “VIDEO Imagini incredibile! Cum arată o cale ferată care leagă Botoșaniul de Iași!

  1. Așa e la noi… Până și pe calea ferată sunt gropi! :)) Numai că starea liniei e la fel de proastă pe aproape toată lungimea ei ( exceptând tronsonul dintre Lețcani și Iași). Asta e… Votați în continuare PSD!

  2. Încă ceva… Nici într-un caz nu ne întorc, aceste imagini, în urmă cu 100 de ani! Cam atât de multă vechime are această linie așa că dacă s-ar prezenta în aceleași condiții, ca atunci când a fost inaugurată, ar fi minunat. Trist! Noi nici nu am putut menține ce înaintașii noștri au construit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *