Liviu Ciobotariu despre meciul cu Voluntariul: „Vrem să ne păstrăm poziţia în clasament şi poate să mai urcăm un loc”

liviu ciobotariu, fc botosani, stiri, botosaniTehnicianul FC Botoșani vrea numaidecât victorie în meciul de luni de pe teren propriu contra FC Voluntari pentru a visa la play-off. Liviu Ciobotariu spune că „trebuie să luăm meciul în serios şi trebuie să dăm tot ce putem pentru a obţine cele trei puncte” cu echipa din Voluntar.

„Va fi primul joc acasă, în faţa propriilor suporteri după această întrerupere. Ne dorim foarte mult să arătăm bine la acest joc, ne dorim foarte mult cele trei puncte. Întâlnim o echipă foarte bine organizată după venirea lui Cristiano Bergodi. Voluntariul arată foarte bine. Este o echipă cu un moral bun după ce au câştigat cu 4-2 contra celor de la Sepsi. Ştim acest lucru. Din punctul meu de vedere, echipa mea este pregătită în ceea ce priveşte starea lor atât fizică, cât şi morală. Vrem să ne păstrăm poziţia în clasament şi chiar, în funcţie de rezultate, poate să mai urcăm un loc. Totul va depinde numai de noi, de modul cum vom aborda această partidă. Avem nevoie de această continuitate în rezultate, în primul rând pentru a spera la o poziţie care ne poate duce în play-off, iar în al doilea rând pentru moralul nostru. Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână şi sunt convins că echipa va arăta foarte bine la meciul cu Voluntariul. Încă o dată, totul va depinde de noi dacă jocul va fi uşor sau greu, de determinarea noastră. Nu avem probleme în ceea ce priveşte jucătorii accidentaţi decât cea a lui Miron care va fi suspendat în acest joc. Încă o dată ne dorim cele trei puncte. Vrem să arătăm oamenilor, suporterilor noştri care aşteaptă de la noi un rezultat pozitiv, că suntem pregătiţi pentru acest joc. Chiar am discutat cu jucătorii după meciul cu Concordia să nu ne uităm la clasament pentru că s-ar putea să ne înşelăm. Trebuie să luăm meciul în serios şi trebuie să dăm tot ce putem pentru a obţine cele trei puncte. Nu vom subestima adversarul sub nicio formă. Chiar dacă Voluntariul se află pe ultimul loc în clasament, părerea mea este că sunt o echipă valoroasă, cu jucători cu experienţă şli jucători care pot decide soarta unui joc
Vom fi foarte motivaţi pentru acest joc
În momentul de faţă sunt 5-6 echipe care au posibilitatea să prindă primele şase locuri, printre care ne aflăm şi noi. Dacă vrem să sperăm la locul şase, care duce în play-off, victoria din meciul cu Voluntariul este obligatorie. Nici nu ne gândim la un pas greşit, pentru că am muncit în acest cantonament. Ne-am pregătit mult pentru acest mini-retur. ”, a declarat principalul de pe banca botoșăneană, Liviu Ciobotariu.

Meciul cu FC Voluntari are loc pe 11 ianuarie, de la ora 17.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *