Nu mai puțin de 66 de licitații derulate de Primăria Botoșani au fost reluate

Primaria BotosaniNu mai puțin de 66 de licitații derulate anul trecut de Primăria Botoșani au fost reluate. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că acest lucru s-a întâmplat datorită unei legislații necorelate. Mai mult,  subevaluarea valorii estimate a fost un alt motiv pentru care agenții economici nu s-au prezentat la licitație.

Nu venea nimeni la licitație și le repetam și o luam de la capăt, tocmai datorită faptului că legislația nu era corelată și nu venea nimeni să lucreze pentru noi.  Sunt 66 de reluări de licitații numai în cursul anului trecut. Pentru că la ceea ce ofeream noi, conform licitației în vigoare, nu venea nimeni, nu-i interesa. Marea noatră problemă era când intram cu licitația pentru fondurile europene, pentru Programul Național de Dezvoltare Locală, pentru investițiile proprii, dacă nu aveam posibilitatea să preluăm aceste lucruri”, a menționat Cătălin Flutur.

Cea mai repetată licitație a fost cea vizând stabilirea firmei care să asigure mentenanţa la parcarea Big, care a fost organizată de şapte ori.  De asemenea, licitaţia pentru lucrările de modernizare pentru autorizare la incendiu la Liceul Tehnologic „Petru Rareş” a fost reluată de cinci ori.

Au mai fost licitații repetate de trei și două ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *