DSPSA caută antrenori de tenis și patinaj, instructori de înot și fitness pentru Parcul Cornișa

Direcţia de Servicii Publice, Sport si Agrement Botoşani caută antrenori de tenis, instructori de înot și kinetoterapeut pentru Parcul Cornișa. Reprezentanții DSPSA  solicita de la persoane fizice, firme, asociatii, fundatii si alte entitati care fiind autorizate/atestate/abilitate legal, sunt interesate sa practice servicii specializate, utilizand  infrastructura şi dotarile Parcului Regional de Agrement, Turistic şi Sportiv Cornisa sa transmita o Scrisoare de intentie sau un Proiect sumar privind prestarea serviciilor pe care le pot oferi.

Este vorba de masaj, kinetoterapie, intretinere personala, instructor fitness; antrenor sau instructor inot, aqua gym; antrenor tenis de camp, antrenor fotbal,antrenor patinaj sau hockey; instructor rafting; instructor alpinism.

Suntem deschisi si altor propuneri de activitati si servicii care pot fi legal practicate utilizand  infrastructura şi dotarile Parcului Regional de Agrement, Turistic şi Sportiv Cornisa. Dorim sa avem o colaborare reciproc avantajoasa , pentru ca impreuna, sa furnizam cetetenilor municipiului Botosani si utilizatorilor de pretutindeni, servicii specializate si activitati la cele mai inalte standarde. Nu dorim să luăm salariați pe aceste domenii, pentru că sunt sensibile. Imposibil să angajez, de exempolu, un instructor de rafting. Pot să îl iau pe două-trei luni, când am nevoie de dumnealui. Nu poate să stea un an de zile și ulterior să nu avem ce să-i dăm de muncă și să încărcăm organigrama inutil”, a precizat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.

Scrisorile de intentie sau Proiectele sumare se pot depune la sediul instituțieidin municipiul Botosani, str. Codrului, nr. 16 sau pe adresa de mail [email protected] .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *