Sfâșietor! Un copil de cinci ani, care suferă de cancer, are nevoie de ajutor pentru a supraviețui

Eduard Loghin- BotosaniUn copil de cinci ani din județul Botoșani, care suferă de cancer, are nevoie de ajutor pentru a supraviețui. Micuțul este din localitatea Avrămeni și a fost diagnosticat cu cancer acum doi ani. Familia sa nu își permite să susțină financiar tratamentul micuțului, așa încât are nevoie de sprijin pentru a merge cu Edy la o clinică din Turcia.

Loghin Eduard Ilie sau Edy- cum le place parintilor Ilie si Ana să-i spună micuțului- s-a născut într-o zi călduroasa de mai, pe 27 mai 2014. Viața micuțului și a familiei a decurs normal până la vârsta de trei ani cand i-a aparut în jurul urechi drepte o umflătură care dădea semne că ar fi un oreion, o boală specifică majoritatea copiilor.

Părinții au mers cu el la urgență la Botoșani, iar în urma consultului a fost trimis de urgență la Spitalul Sfînta Maria din Iași, acolo unde, în urma investigațiilor, i s-a dat diagnosticul crunt: cancer (Rabdiomiosarcom alveolar regiune orofaringe). În momentul acela a căzut cerul peste familie. Nimeni nu se aștepta ca micuțul Edy să treacă prin așa ceva. A urmat ulterior nenumărate ședinte de chimioterapie ajungând în doar 1 an si 7 luni la 16 ședinte de chimioterapie. Însă familia nu s-a dat bătută și a mers mai departe să caute o a doua opinie medicală și la binecunoscutul medic Ceyhun Bozkurt de la Medical Park din Turcia. Este așteptat la clinică de către medic dar din pacate familia nu dispune de bani necesari pentru a-și salva micuțul. Edy isi doreste să trăiască!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *