Escrocherie la drumul mare! O femeie din Botoșani a fost înșelată de un așa-zis turist turc, rătăcit prin Botoșani

verigheta, ghiul, inel, stiri, botosaniO femeie din Botoșani a fost înșelată de un un bărbat care a pretins că este cetățean turc. Femeia mergea luni după-amiază, alături de soțul său, pe drumul național care leagă Săveniul de Botoșani, iar la un moment dat, la Unțeni, i-a apărut în cale o mașină neagră, cu numere străine, și un bărbat care îi făcea semne disperate să oprească.

Botoșăneanca a oprit, iar persoana respectivă a spus că este un turc rătăcit în Botoșani și că are nevoie de ajutor pentru a ajunge la o anumită destinație. I-a înmânat femeii un ghiul, despre care a spus că este de aur, cerând în schimb 200 de lei.

Când a ajuns la Botoșani, botoșăneanca și-a dat seama că ghiul respectiv este o tinichea curată. Ea a făcut apel la BotosaniNews să îi fie făcută cunoscută întâmplarea pentru a-i preveni și pe alții care pot cădea în plasa escrocului.

„Mergand spre Botosani, pe la Unțeni era o masina de culoare neagra era cu numere straine, facea semn in disperare sa opresc masina, eram cu sotul, am oprit….vine la geam la masina imi da un ghiul si imi spunee ca el este din Isambul si ca nu vorbeste bine limba romana, si sa i dau 200lei pe el ca are nevoie urgent de bani ca nu are cu ce sa ajunga nu stiu unde , i am dat banii….individul era imbracat la cravata camasa elegant, si cand am ajuns la amanet cu ghiulul sa vad daca e de aur nu era de aur, din cate am auzit e un clan aici pus la cale, pe mai multe drumuri din judet!”, a transmis femeia.

Aceasta a sesizat și Poliția.

2 thoughts on “Escrocherie la drumul mare! O femeie din Botoșani a fost înșelată de un așa-zis turist turc, rătăcit prin Botoșani

  1. Daca era din aur nu mai comentai.
    Ai vrut sa dai lovitura dar ai luat o mare teapa.
    Cat de prosti puteti fi sa puneti botul la asa ceva,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *