FC Botoşani nu mai vrea să facă afaceri cu Becali: „Mă gândesc serios dacă FCSB mai e o rampă de lansare pentru noi”

Foto: Digi sport

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, nu este convins căFCSB rămâne cea mai bună rampă de lansare pentru jucătorii din Liga 1. Rezultatele recente ale roş-albaştrilor, care riscă să rateze titlul pentru al patrulea an la rând, l-au pe gânduri pe omul numărul 1 al moldovenilor.

„Verdictul” lui Iftime a venit în contextul în care a fost întrebat despre interesul vicecampioanei pentru mijlocaşul central Răzvan Oaidă, jucător în vârstă de 20 de ani. Patronul lui FC Botoşani neagă orice negociere cu Gigi Becali.

Eu nu am vorbit cu domnul Becali din luna octombrie, când m-a întrebat despre Oaidă. Eu nu l-am sunat niciodată. Are un interes când mă sună. Dumnealui mă sună în interesul clubului. Oaidă trebuie să revină după accidentare, prima dată. Apoi încep să mă gândesc foarte serios dacă FCSB mai e o rampă de lansare pentru noi„, a declarat Iftime, la GSP Live.

Nici un eventual transfer al lui Diego Fabbrini la FCSB nu mai este de actualitet, a dat asigurări Valeriu Iftime: „I-am zis nici să nu se gândească la asta. Nu e tentat„.

Cătălin Golofca, Olimpiu Moruţan şi Mihai Roman sunt jucătorii care au ajuns de la FC Botoşani la FCSB, în ultimii 2 ani. Primul deja s-a întors în Moldova, în timp ce ceilalţi doi nu au reuşit încă se se impună în primul 11.

Diego Fabbrini, unul dintre jucătorii doriţi de Gigi Becali la FCSB, a marcat primul gol din Liga 1 în 2019, iar reuşita italianului de la FC Botoşani a fost una cu adevărat specială.

În minutul 72 al partidei Concordia Chiajna – FC Botoşani 0-1, moldovenii au recuperat o minge în propria jumătate de teren şi au declanşat un contraatac finalizat de italianul de 28 de ani, care i-a lăsat fără replică pe ilfoveni şi care a decis soarta întâlnirii.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *