Valentine’s Day: suprinde-ți iubita cu cele mai deosebite gesturi!

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi, si mai ai la dispozitie doar cateva zile sa planifici ceva special pentru a-i face partenerei tale o surpriza placuta. In cazul in care nu ai nicio idee despre ce poti face pentru a o impresiona, inspira-te din ideile regasite in acest articol!

Pe 14 februarie, cuplurile sarbatoresc Valentine’s Day, o serbare imprumutata din SUA care celebreaza iubirea si legaturile romantice. Multi romani sarbatoresc, insa, Dragobetele, echivalentul autohton al Zilei Indragostitilor, pe 24 februarie. Indiferent de data la care alegi sa te bucuri alaturi de iubita ta de clipe de neuitat, trebuie sa te asiguri ca faci totul ca la carte, pentru a-i demonstra jumatatii tale cat de mult o pretuiesti!

Iata cum ii poti pregati partenerei tale o seara cu adevarat speciala

  • Pentru ca Valentine’s Day in 2019 cade intr-o zi de joi, ai putea sa ii pregatesti o surpriza inedita pe care sa o gaseasca atunci cand ajunge acasa. Daca ai posibilitatea, pleaca mai repede de la job, fa ordine si curatenie si decoreaza locuinta astfel incat sa creezi o atmosfera intima si romantica! In mod ideal, ar trebui sa comanzi din timp accesoriile si obiectele decorative, pentru a te asigura ca le vei avea la indemana la momentul potrivit. Pe langa lumanari, poti utiliza benzi led colorate, de pe site-ul acesta, care iti vor fi utile si cu alte ocazii, nu doar acum. Dupa ce te-ai ocupat de iluminat, cateva baloane si flori te vor ajuta sa obtii un ambient festiv si placut. Cumpara un tort sau cateva prajituri delicioase, o sticla de vin care este pe placul ei si asteapt-o cu muzica si voie buna. Cu siguranta, in momentul in care va deschide usa si va observa toate aceste lucruri, va fi emotionata si recunoscatoare pentru efortul depus!

 

  • In cazul in care vrei sa mergi mai departe si sa faci mai mult pentru a o impresiona, inarmeaza-te cu rabdare si cu ingredientele potrivite si prepara felurile voastre de mancare preferate! Desigur, pentru ca este o ocazie speciala, poti pregati ceva inedit, tinand cont si de un plating deosebit. Aseaza o fata de masa, 2 scaune, lumanari si pahare de bautura si, cand aceasta ajunge acasa, intampin-o ca la un restaurant de 5 stele! O vei face sa se simta iubita si pretuita, mai ales daca ea se ocupa, in general, de pregatirea cinei.

 

  • Daca vrei sa o scoti in oras de Valentine’s Day, alege un restaurant cu un decor frumos, cu o atmosfera intima si romantica. Rezerva din timp o masa, pentru a evita ca localul sa fie deja ocupat la maximum si pentru a putea alege locul perfect. Este recomandat sa o iei pe iubita ta de la job sau de acasa, si sa mergeti impreuna la restaurant. Ii poti oferi un buchet cu florile sale preferate si poti pastra destinatia secreta, pentru ca surpiza sa fie si mai mare atunci cand ajungeti!

Pentru a hotari care activitate este perfecta pentru iubita ta, gandeste-te la gusturile ei si la lucrurile care o fac fericita! Atunci cand vrei sa o surprinzi placut, nu este nevoie intotdeauna de gesturi marete, ci de unele care sa ii demonstreze ca te-ai gandit la ea si ca apreciezi tot ceea ce face pentru tine si pentru relatia voastra!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *