Pasionații de mișcare în aer liber, așteptați la Cornișa. De miercuri, funcționale și terenurile de tenis și pista de skateboard

Începând de miercuri, 6 februarie, Parcul Cornișa pune la dispoziția amatorilor de mișcare patru terenuri de tenis, două acoperite cu gazon artificial și două cu zgură și o pistă de skateboard.

Anunțul a fost făcut de directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, care a declarat că pista de skateboard este cu acces gratuit, destinaă pasionaților de sporturi extreme, utilizatorii ei având obligația să poarte echipament propriu de protecție.

În schimb, intrarea la terenurile de tenis este contra cost. Tariful de închiriere în funcție de intervalul orar solicitat este între 20 lei și 25 lei pe oră de luni până vineri și între 30 lei și 35 lei pe oră, sâmbătă și duminică. Abonamentele se fac pe o perioadă de minim o lună cu achiziționarea a minim 8 ore valabile 30 de zile, la care se adaugă o reducere de 10%.

Programul terenurilor de tenis este de la 10.00 la 12.00.

Noile obiective deschise vor fi operabile. doar dacă temperaturile din termometru țo condițiile climaterice vor permite acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *