Gropile apărute pe străzile din municipiul Botoșani, plombate cu pavele și asfalt la rece

gropi drum saveni 002Gropile care au apărut pe străzile din municipiul Botoșani vor fi plombate temporar cu pavele și cu asfalt la rece, a anunțat viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu. Acesta susține că în prezent se intervine pe străzile Pacea, Sucevei, Primăverii și Calea Națională.

Ca la fiecare final de iarnă, în urma materialelor antiderapante și a acelor cloruri care sunt răspândire pe șosele și în urma fenomenelor de îngheț-dezgheț apar foarte multe gropi în carosabil, atât în partea de asfalt, cât și la liniile de tramvai. Cei de la edilitare au o evidență a tuturor gropilor apărute, de asemenea și cei de la Poliția locală ne trimit informări legate de gropi și cetățenii prin petiții. Noi le prindem în programele de lucrări și intervenim în această perioadă prin plombări cu pavele sau cu asfalt la rece, deoarece vremea încă nu permite plombarea cu asfalt la cald. Aceste plombări cu pavele sunt plombări temporare până când vremea se încălzește și până când constructorii deschid stațiile de asfalt pentru a le putea plomba definitiv. Încercăm să ținem sunt control fenomenul, dar este un fenomen specific la sfârșitul fiecărei ierni”, a menționat Murariu.

Viceprimarul a adăugat totodată că pe străzile pietruite se va interveni atunci când vremea va permite.

Deocamdată este multă umezeală generată de topirea zăpezii și orice intervenție pe străzile pietruite ar fi ca o muncă în zadar”, a mai spus viceprimarul.

One thought on “Gropile apărute pe străzile din municipiul Botoșani, plombate cu pavele și asfalt la rece

  1. Munca ta este în zadar, și, sincer nu cred ca s-a ieșit sa se numere gropile și străzile care arata ca vai de ele.. Calea nationala? Parca e din Afganistan, și nu de acum, de mulți ani, canalizări, lăsate sub nivelul străzii, lucrări făcute de rasul lumii, etc, ca să nu mai spun de bulevard, care, la fel arata ca după război de vreo 2 ani… Și mie îmi spui ca din cauza acestei ierni? Și aveți pretenții la impozite plătite etc? Nu va e rușine de ceea ce spuneți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *