Piscinile interioare și saunele de la Cornișa se deschid de Ziua îndrăgostiților. Cât costă intrarea!

Piscinile interioare de la Parcul Cornișa se deschid publicului pe 14 februarie, a declarat pentru BotosaniNews directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, Eugen Țurcanu. Acesta a spus că deschiderea va avea loc începând cu ora 14.00.

Dacă nu se întâmplă nimic și totul decurge în grafic, deschidem pe 14 februarie, începând cu ora 14.00. Dacă vor interveni modificări, vom anunța”, a declarat Eugen Țurcanu.

Astfel, persoanele cu vârsta de peste 15 ani vor plăti 20 lei intrarea la piscine, între orele 10-13. După ora 11.00, dacă depășește ora 13.00, pentru maxim 3 ore se percep 30 lei. O zi la piscine plus fitnees va costa 40 lei. tarifele sunt stabilite pentru zilele de luni npână vineri. Sâmbăta, duminica și sărbătorile legale după ora 10, pentru maxim 3 ore, se plătește 30 de lei. O zi la piscine plus fitness va costa 50 lei, sâmbăta, duminica și sărbătorile legale. Copiii sub 3 ani beneficiază de gratuitate.

Copiii cu vârsta mai mare de trei ani și până la înălțimea de 1,40 metri vor plăti intrarea la piscină, între orele 10-13 15 lei, iar după ora 11.00, dacă depășește ora 13.00, pentru maxim 3 ore-25 lei. O zi la piscină va fi taxată cu 30 lei. Prețurile sunt valabile de luni până vineri. Duminica și sâmbăta, precum și sărbătorile legale , după ora 10.00, pentru 3 ore se percep 25 lei iar pentru o zi 35 de lei.

Un abonament lunar cu 10 intrări, a câte 3 ore fiecare, oricând în toate zilele din lună va costa 240 lei. Închirierea unui prosop 7 lei în zilele lucrătoare și 10 lei de sărbători, în timp ce închirierea unui halat va costa 12 lei în zilele lucrătoare și 15 lei duminica, sâmbăta și sărbătorile legale.

În cazul cumpărării unui bilet pentru 3 ore, după expirarea timpului se plătește 10 lei în plus pentru fiecare oră, care se înregistrează pe brățara tip ceas. Prețurile amintite mai sus sunt pentru piscina acoperită, piscine exterioare, tobogane interioare și exterioare, jacuzzi, bazin contracurent. Pierderea brățării de intrare se taxează cu 100 lei.

La saune, se percep 10 lei pe zi pentru posesorii de bilet intrare piscină, de luni până vineri, și 15 lei pe zi pentru posesorii de bilet intrare piscină în celelalte zile.

La solar, pentru 4 minute se percep 5 lei pentru posesorii de bilet intrare piscină de luni până vineri și 7 lei pentru celelalte zile.

Vezi aici tarifele de la Cornisa!

One thought on “Piscinile interioare și saunele de la Cornișa se deschid de Ziua îndrăgostiților. Cât costă intrarea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *