Apelul disperat al unei femei din Botoșani pe Facebook: Vă rog să ne ajutați la prinderea lui!

Gabriel Curca, barbatul din Botosani cautat de Politie dupa un accidentO femeie din Botoșani, care este sora bărbatului lovit sâmbătă seară de o mașină la Cătămărăști Vale, face, pe Facebook, un apel disperat la orice persoană care poate da relații cu privire la autorul accidentului. Sora lui Constantin Agachi a postat o fotografie cu tânărul de 24 de ani, Gabi Curcă, care a dispărut de la domiciliu imediat ce a produs accidentul.

„Va rog pe toti cei care aveti un indiciu sau o pistă unde ar putea fi acest ,,individ”, sa ne ajutati la prinderea lui. O distribuire ar fi de mare ajutor. Se numeste Gabi Curca din Catamarasti Deal. El este vinovat de accidentul grav din Catamarasti Vale,iar victima este fratele meu!”, a scris Andreea Monica Ancuța pe Facebook.

Polițiștii din Botoșani l-au dat în urmărire pe șoferul accidentului de sâmbătă seară de la Cătămărăști Vale. Gabriel Curcă a dispărut imediat după accident, iar oamenii legii nu au reușit să dea până acum de el.

Botoșăneanul, care nu are permis de conducere eliberat de autoritățile române, a abandonat mașina într-o curte și s-a făcut nevăzut.

Vă reaminim că accidentul a avut loc sâmbătă seară în localitatea Cătămărăști Vale, victimă fiind un localnic, Cristian Agachi, de 40 de ani, care se deplasa pe marginea drumului ca și pieton. El a fost lovit de un autoturism Nissan, iar șoferul a dispărut fără urmă. Persoana rănită a fost transportată cu ambulanța, de urgență, la Spitalul Județean Mavromati, în stare de inconștiență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *