FOTO Mașină a Poliției, implicată într-un accident rutier pe Bulevardul Mihai Eminescu

accident, stiri, botosani, politie
Foto: Facebook

O mașină a Poliției a fost implicată, duminică după-amiază, într-un accident rutier produs pe Bulevardul Mihai Eminescu la intersecția cu Mihail Kogălniceanu din municipiul Botoșani.

Dacia Logan, în care se aflau doi agenți, a intrat în coliziune cu un Volvo. Ea mergea pe Mihail Kogălniceanu, iar la intersecția cu Bulevardul Mihai Eminescu a fost lovită de Volvo, care venea dinspre Casa Tineretului.

La volanul autospecialei de Poliție se afla o tânără agent, care a mai fost implicată în ultima perioadă în evenimente similare. Martorii susțin că mașina Poliției se afla în misiune și avea girofarurile pornite.

În urma impactului, ambele mașini au fost avariate, însă, în primă etapă, agenții de poliție au acuzat dureri. Ulterior, ei au refuzat asistența medicală, astfel încât echipajul de ambulanță SMURD- TIM a fost întors din drum.

accident, stiri, botosani , politie
Foto: Facebook

 

5 thoughts on “FOTO Mașină a Poliției, implicată într-un accident rutier pe Bulevardul Mihai Eminescu

  1. Nu doar girofarurile trebuie sa fie pornite cand sunt in misiune ci si sirenele.Deci,erau sau nu pornite?Eu inclin sa cred ca nu erau pornite!!!

  2. Nu mai lăsați fetița aia sa conducă masina politiei. E pericol public. De fapt nu o mai lasați sa facă nimic, asta e, o sa muncim toți din sectorul productiv sa-în facem ei salariul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *