Terenul din fața Bisericii Sfântul Dumitru, achiziționat de un investitor. Ce vrea să facă în zonă!

teren pe strada Maxim Gorki din BotosaniTerenul din fața Bisericii Sfântul Dumitru din municipiul Botoşani, unde în trecut a funcționat Direcția de Statistică, nu va mai sta în paragină. Patronul de la Formens vrea să construiască un bloc cu patru etaje și etajul cinci retras. Terenul este situat pe strada Maxim Gorki și are o suprafață de aproximativ 1700 mp.

S-a primit o solicitare din partea unui investitor care a achiziționat terenul amplasat pe strada Maxim Gorki, vizavi de Biserica Sfântu Dumitru. Se va construi pe acest teren un bloc cu regim de înălțime parter plus patru etaje și etajul cinci retras, pentru că intenționează să facă spații comerciale, iar la etajele superioare apartamente”, a precizat viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu.

teren pe strada Maxim Gorki din BotosaniBlocul va avea maxim 24 de apartamente, iar pentru fiecare apartament va exista cel puțin un loc de parcare pe proprietate investitorului, precum și câteva locuri de parcare pentru spațiile comerciale.

Se pare că va fi un bloc cochet. Observ o creștere a numărului solicitărilor de construire de blocuri, ceea ce înseamnă că este o cerere mare de apartamente, pentru că altfel investitorii nu ar investi bani fără să aibă un studiu prealabil și asta înseamnă că nivelul de trai este în creștere, ceea ce este un lucru bun”, a adăugat Murariu.

4 thoughts on “Terenul din fața Bisericii Sfântul Dumitru, achiziționat de un investitor. Ce vrea să facă în zonă!

  1. Niste nesimtiti in frunte cu cei care au calitatea de a aviza astfel de constructii. Nu sunt interesati decat de venituri. Se ingramadesc constructiile iar copacii dispar sub sunetul drujbelor. Maine-poimaine ne trezim ca o sa se construiasca si in parcul mihai eminescu.

  2. Daca vine pdl inapoi se va construi si in parc , inceputul este de restaurantul din parcarea de la justitie unde a aparut deja constructia lu gheorghita!

  3. Problema nu e la PDL ci la PSD care a retrocedat acel teren, la fel s-a intamplat si cu locul de joaca din spatele Scolii Nr.7 unde au aparut 2 blocuri ale lui Gerard textilistul si nu sunt singurile terenuri retrocedate in buricul targului pe timpul PSD-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *