A fost inaugurată cea mai mare investiţie pe care Ministerul Public a făcut-o în ultimii 18 ani în Botoşani

inaugurare sediu Judecatoria Saveni din judetul BotosaniNoul sediu al Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni a fost inaugurat în această săptămână. Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa primarului oraşului Săveni, a conducerii Tribunalului Botoşani şi a Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, a reprezentantului Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, precum şi a conducătorilor principalelor instituţii judiciare din judeţ.

Investiţia, care s-a ridicat la peste 2 milioane de lei, este cea mai mare efectuată de Ministerul Public în judeţul Botoşani în ultimii 18 ani.

sediu Judecatoria Saveni din judetul BotosaniÎn anul 2006, Consiliul Local al oraşului Săveni a atribuit în folosinţă gratuită terenul necesar, lucrările de proiectare şi avizare au demarat în anul 2012, iar construcţia şi dotarea sediului s-a realizat în perioada 2016-2018.

Schema Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni cuprinde 3 posturi de procurori şi 2 de grefieri, care şi-au desfăşurat activitatea, de la înfiinţare – în anul 1997 – şi până în prezent în sediul Judecătoriei Săveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *