FOTO Fostul președinte al CJ, Florin Țurcanu, a cerut ridicarea măsurilor preventive impuse de magistrați

Florin Turcanu la Tribunalul BotosaniFostul președinte al Consiliul Județean, Florin Țurcanu, a cerut ridicarea măsurilor preventive impuse de magistrații botoșăneni în dosarul în care este acuzat de fapte de corupție.

Țurcanu a înaintat, joi, o cerere către Tribunalul Botoșani în care a cerut ridicarea controlului judiciar, însă procurorul DNA prezent la instanță a subliniat că o astfel de măsură nu trebuie luată pe motiv că fostul șef al CJ poate influența martorii.

Avocata acestuia a susținut că măsura controlului judiciar a fost prelungită nepermis de mult, ca urmare a tergiversării procesului, pe fondul schimbării repetate a președintelui completului de judecată.

Florin Țurcanu este judecat într-un dosar în care este acuzat că și-ar fi construit ilegal casa de la Lebăda, care figurează pe numele socrului său. Omul de afaceri Marcel Bîrsan, care i-a construit casa, prin firma sa Cornell’s Floor, l-a denunțat pe Țurcanu pe motiv că nu i-a plătit lucrările.

 

 

 

One thought on “FOTO Fostul președinte al CJ, Florin Țurcanu, a cerut ridicarea măsurilor preventive impuse de magistrați

  1. Pot sa furi din banul public, adica de la ceilalti compatrioti ,ca tot ramai cu ceva adica la un milion de euro furati de la conationali , mai dai la aparatorii juma la ….

    DE CE CREDETI VOI CA SE BAT PE CIOLAN , FURTUL DIN BANUL PUBLIC!
    ALTA EXPLICATIE NU ESTE,ASTEPT PRIMUL POLITICIAN SA VINA SA SPUNA VREAU SA FAC PENTRU COMUNITATE FARA SA FUR BANI….
    DUPA CE IES DIN POLITICA SUNT OAMENI DE AFACERI ONESTI…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com