O nouă decizie a magistraților Tribunalului Botoșani în cazul tânărului care a ucis-o cu 30 de lovituri de cuțit pe Petronela Mihalachi

bogdan ionel, crima, botosaniTânărul care în urmă cu nouă luni a ucis cu 30 de lovituri de cuțit o adolescentă de 18 ani va rămâne în spatele gratiilor. Magistrații Tribunalului Botoșani au decis, miercuri, „menţinerea stării de arest preventiv a inculpatului minor Ionel Bogdan, în prezent arestat preventiv în Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti în baza mandatului de arestare preventivă nr.5/UP din 26.04.2018 emis de Tribunalul Botoşani, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”. Măsura este valabilă pentru 60 de zile.

Pe 25 aprilie 2018, în jurul orei 18.30, după ce, în prealabil, a luat cu el un cuţit de bucătărie, adolescentul a dus-o pe Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, în păduricea de pini din zona Pacea, la marginea municipiului Botoşani, unde a lovit-o de peste 30 de ori cu cuţitul în zona toracelui, abdomenului, la nivelul omoplaţilor şi a membrelor superioare, provocându-i moartea pe loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *