Licitația pentru execuția drumului strategic de 106 km, lansată în sistemul de achiziții publice

drum judetean, modernizare, asfaltare , botosani, stiriLicitația privind execuția lucrărilor la drumul strategic de 106 km va fi lansată în sistemul de achiziții publice SICAP. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, care speră ca lucrările efective să înceapă în primăvară.

Au fost parcurși toți pașii necesari. A venit și avizul favorabil de la Agenția Națională de Achiziții Publice, anunțul a fost transmis la București pentru publicare. Ne dorim ca lucrările să înceapă în primăvară și cred că am ajuns la maturitatea când contestațiile nu cred că trebuie să fie cuvântul de ordine la aceste contracte mari de lucrări și sper din tot sufletul să câștige cei mai buni și să ne bucurăm de drumuri de calitate. S-a dovedit în ultima perioadă că nu chiar toate lucrările au fost conforme cu proiectul ”, a precizat Birta.

Proiectul are o valoare de 73 milioane euro și prevede modernizarea a patru tronsoane de drum județean, care vor lega 14 localități din Botoșani, respectiv Albești, Blândești, Călărași, Dângeni, Dobârceni, Gorbănești, Hănești, Hlipiceni, Lunca, Mihălășeni, Răuseni, Sulița, Todireni și Trușești și comuna Șipote din județul Iași.

 

One thought on “Licitația pentru execuția drumului strategic de 106 km, lansată în sistemul de achiziții publice

  1. A devenit ca un refren, în fiecare an aceeași poezie. E ca în fabula cu păstorul care făcea glume proaste, păcat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *