FOTO Alertă maximă! Un tânăr a intrat cu mașina în rezervorul cu GPL al unei benzinării. Un puternic miros de gaz a acoperit zona

masina in rezervor GPL la Benzinaria Cristal BotosaniAutoritățile din Botoșani au intrat, în noaptea de marți spre miercuri, în alertă maximă, după ce un tânăr a intrat cu mașina în rezervorul cu GPL al unei benzinării. Șoferul, în vârstă de 19 ani, din Stăuceni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit de pe carosabil și a lovit în plin cisterna cu GPL de la benzinăria Cristal de pe strada IC Brătianu, aflată chiar în fața Jandarmeriei.

Șoferul se afla în mașină (un Volksvagen Golf) alături de o fată, însă niciunul nu a fost rănit. După ce a conștientizat pericolul, el a coborât și a luat-o la fugă, alături de fată. Tot el a fost cel care a sunat la 112.

masina in rezervor GPL la Benzinaria Cristal BotosaniPentru că un puternic miros de gaz a acoperit zona, angajații stației de carburanți Cristal s-au speriat și ei, alertând, de asemenea, autoritățile.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care au intervenit cu apă pentru înlăturarea pericolului de explozie.

Circulația pe strada IC Brătianu, la ieșirea din Botoșani spre Vama Stânca, a fost restricționată mai bine de o oră și jumătate.

masina in rezervor GPL la Benzinaria Cristal Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *