Audiții cu Carl Perkins și Tina Turner la Biblioteca Județeană

Inclus în seria de activități care vizează educația permanentă a adulților, clubul de audiții „Night music” vă invită:  vineri,  1 februarie 2019,  la o noua întâlnire cu personalitățile lumii muzicale internaţionale și cu marile creații ale acestora. În prima parte veți putea viziona concertul  Blue Suede Shoes, din 1985, susținut de către Carl Perkins, împreună cu un grup de invitați, printre care Eric Clapton, iar după pauză un medalion de interpret dedicat Tinei Turner.

Organizatorii încearcă să aducă o ofertă cât mai diversificată de genuri și stiluri muzicale, astfel încât un număr cât mai mare de consumatori ai artelor muzicale să-și regăsească  preferințele în această ofertă.

În condițiile unei inflații de creatori și de opere în toate domeniile artelor, combinată cu o gravă criză de critici de artă, care să stabilească niște jaloane estetice, auto-educarea publicului este imperios necesară. Și iată că Biblioteca Județeană din Botoșani oferă condiții optime și pentru acest gen de activități. Evident, clubul „Night music” este o activitate non-formală, dar întâlnirile se desfășoară într-o atmosferă relaxată, plăcută și, cel mai important, sunt absolut gratuite pentru public. Meritul Bibliotecii județene este cu atât mai demn de remarcat, cu cât nici mass-media, nici școala nu mai alocă atenția necesară formării gustului pentru frumos a marelui public. Clubul și-a propus să ofere exact acest lucru: condiții  favorabile pentru auto-educarea simțului estetic și crearea unui spirit critic a publicului țintă.

Ca de fiecare dată, înregistrările, de foarte bună calitate, sunt puse la dispoziția auditoriului prin bunăvoința domnului Relu Oneaga și provin din colecția personală a acestuia.

Această sesiune de audiții, din 1 februarie, va avea loc în sala Fundului Documentar Eminescu, începând cu ora 18.00. Pentru detalii puteți apela numărul de telefon 0728177100.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com