Monstru cu chip de om. Un bărbat a intrat în locuința unei bătrâne de 88 de ani pe care a bătut-o, după care a încercat să întrețină raporturi sexuale

batrana furt baniDuminică, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 6 Pomârla au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de un bărbat de 59 de ani din comuna Hilişeu Horia.

În urma activităţilor de cercetare efectuate a rezultat faptul că în după- amiaza aceleiaşi zile, bărbatul a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 88 de ani din aceeaşi localitate, unde, prin folosirea de acte de violenţă a încercat să întreţină cu aceasta raporturi sexuale, fără a-şi duce la îndeplinire acţiunea.

Bărbatul a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu şi condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de viol, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, în vederea luării măsurilor legale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *