Incredibil! Un tată și-a găsit fiica de 16 ani inconștientă în pat și apartamentul răvășit. A crezut că a fost atacată și violată, dar …

crima, politie, apartament, stiri, botosaniCaz incredibil înregistrat, în acest sfârșit de săptămână, în județul Botoșani. Un tată și-a găsit fiica de 16 ani inconștientă în pat și apartamentul răvășit. În primă fază, bărbatul din Dorohoi, care tocmai se întorsese de la țară, a crezut că a fost atacată și violată, dar după ce fiica sa și-a revenit a aflat lucruri nebănuite.

Rămasă singură acasă, fata a dat o petrecere, iar invitații săi, toți tineri, au consumat foarte mult alcool. La sfârșitul chefului, fata a rămas singură cu prietenul ei și ar fi întreţinut relaţii sexuale cu acesta. La final, acesta a plecat acasă, iar ușa apartamentului a rămas întredeschisă, în timp ce urmele petrecerii nu au fost șterse.

Când a ajuns în apartament, tatăl a găsit fata aproape goală, în stare avansată de ebrietate. Speriat, aceasta a alertat autoritățile spunând că e vorba de un viol, iar la fața locului au ajuns și polițiști și cadre medicale de la ambulanță.

Adolescenta a fost dusă la spital, iar când s-a trezit le-a povestit familiei și autorităților ce s-a întâmplat, dând asigurări că nu a fost victima unui viol, ci că a făcut dragoste de plăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *