Botoșănenii ar putea beneficia de noi curse aeriene de pe Aeroportul Salcea. Ce linii vor fi introduse!

avion Wizzair, stiri, botosaniPreședintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat noi curse de pe Aeroportul Suceava, de care vor putea beneficia și botoșănenii. Potrivit șefului CJ Suceava, numărul de curse va fi suplimentat o dată cu programul de vară.

Șeful administrației județene anunță că spre Londra – va fi introdus încă un zbor, marți, astfel că vor fi zboruri zilnice Suceava-Londra/Londra-Suceava.

Pentru intervalul 29 martie – 1 iulie 2019, aterizare la Suceava la orele 12:00 și decolare la orele 12:35, iar de la 01 iulie, aterizare la Suceava la orele 03:45 și decolare la orele 06:00.

De asemenea, începând cu 16 septembrie vor fi 11 zboruri săptămânale pe destinația Londra, pentru că se mai introduc 4 frecvențe pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și Duminică, cu aterizare la Suceava la orele 12:20 și decolare la orele 12:55.
Roma – se introduce încă un zbor și se modifică zilele în care operează. Acum sunt curse în zilele de miercuri și Duminică, iar în noul program vor fi zboruri marți, joi și sâmbătă, cu aterizare la Suceava la orele 11:50 și decolare la orele 12:20.

Milano – se introduce un zbor, în ziua de joi. Acum operează în zilele de luni, miercuri, vineri și Duminică. Aterizare la Suceava la orele 19:00 și decolare la orele 19:30.

Bologna – se modifica programul de operare. Acum sunt curse în zilele de joi și sâmbătă, urmând a se opera marți și sâmbătă, cu aterizare la Suceava la orele 18.45 și decolare la orele 19.15

Pe cursele interne, TAROM suplimentează numărul de curse pentru București cu încă 6 zboruri săptămânale, (în fiecare zi a săptămânii, mai puțin sâmbătă), cu aterizare la Suceava la orele 18:50, iar decolare la ora 19:15.

Aceste curse operează începând cu luna martie, urmând să fie perfectat și orarul zborurilor pentru programul sezonului de vară 2019.

Continuam discuțiile cu companii aeriene pentru a introduce pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava si alte zboruri, noi destinații, interne si internaționale. Ne dorim ca foarte curând sa fie introduse zboruri spre capitale europene, cum ar fi Bruxelles, Madrid, Paris etc, sau legături cu destinații partenere, din Germania, de exemplu. De asemenea, îmi exprim speranța, că în perioada următoare, pe Aeroportul din Suceava să avem o bază permanentă pentru cel puțin două aeronave”, a spus Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *