FC Botoșani negociază transferul unui fotbalist de la Boca Juniors

Foto: digisport

Matias Roskopfun atacant argentinian de 21 de ani, negociază cu FC Botoșani venirea în Liga 1. Potrivit Gazetei, fotbalistul deținut de Boca Juniors ar urma să ajungă gratis în Moldova și să semneze un contract pe 3 ani.

Vârful de picior stâng a trecut pe la juniorii celor de la Colon, iar Boca l-a cumpărat în 2016. Din ianuarie 2018 până în decembrie a jucat în Uruguay, la Torque, pentru care a marcat 3 goluri în 25 de meciuri. Conform sursei, Matias Roskopf ar urma să fie deținut în coproprietate de FC Botoșani și Boca Juniors.

„Suntem în discuții foarte avansate. Matias Roskopf este un jucător extrem de interesant. A jucat și pentru naționalele U17 și U18 ale Argentinei. Are și cetățenie italiană. E foarte posibil ca în zilele viitoare să se perfecteze transferul. Ar urma să semneze pe trei ani. Vine gratis, doar că Boca și-a păstrat 40% dintr-un viitor transfer”, a spus Florin Manea pentru Gazetă, agentul de jucătoi care i-a adus la Botoșani pe Diego Fabbrini și Hervin Ongenda.

Și Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului, a vorbit despre transfer, la Pro X: „Florin Manea e cel care ne ajută cu transferurile. El i-a adus și pe Ongenda și Fabbrini, iar acum ne-a recomandat un jucător din Argentina, de la Boca. Ne-a spus că este extraordinar. Avem încredere în el”,

FC Botoșani, aproape să se înțeleagă cu un fotbalist de la Benfica

Pe lăngă Rskopf, moldovenii sunt pe cale să se înțeleagă și cu un jucător care se află sub contract cu Benfica Lisabona, care a mai trecut pe la CFR Cluj.

Anthony Carter este jucătorul pe care au pus ochii cei de la FC Botoșani, informează Gazeta. În prezent, australianul în vârstă de 24 de ani figurează ca jucător la Benfica B, formație care l-a cumpărat de la Trofense (Portugalia), în schimbul a 200.000 de euro.

Anthony Carter a fost legitimat la CFR Cluj timp de 3 ani, în perioada 2013-2016. Nu a reușit să se impună la formația din Gruia și a evoluat sub formă de împrumut la Sănătatea Cluj.

Sursa: Digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *