Decizie importantă a procurorilor în cazul femeii din Botoșani care a ucis cu sânge rece un prieten care venise la ea în vizită

crima, stiri, botosani, criminalisti, aleea scurta, primaveriiProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au dispus, miercuri, trimiterea în judecată a femei de 36 de ani care, în noaptea de 6 spre 7 decembrie, a ucis cu sânge rece un prieten care venise la ea în vizită. Dosarul  în care Loredana Flutur este acuzată de omor va fi judecat de magistrații Tribunalului Botoșani.

Tot miercuri, judecătorii au luat măsura prelungirii mandatului de arestare preventivă emis pe numele Loredanei Flutur.

În noaptea de 6 spre 7 decembrie, la Loredana Flutur în locuință a venit un prieten al acesteia, însă după ceva timp un al doilea bărbat și-a făcut apariția.

Pe fondul unei scene de gelozie, cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 40 de ani, a intrat conflict cu femeia și a încercat să o lovească. Aceasta a ripostat și l-a lovit cu o cană în cap, iar ulterior l-a lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele.

Bărbatul de 40 de ani a murit în bucătăria apartamentului, el fiind găsit de polițiști și medici într-o baltă de sânge.

Celălalt bărbat a fost ridicat de polițiști, însă ancheta a stabilit că acesta nu a fost implicat în crimă, ci a asistat pasiv, ca martor.

FOTO Crimă într-un apartament din Botoșani! Bărbat ucis de o femeie și un prieten de-al acesteia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *