Federovici: „Finanțarea este asigurată, iar licitația se reia în 4 februarie. Modernizarea DN 28B, Botoșani-Târgu Frumos este un obiectiv prioritar pentru PSD.”

Guvernul PSD+ALDE a alocat fondurile necesare derulării proiectului de reabilitare a drumului Botoșani-Târgu Frumos și va relua licitația în regim de urgență în data de 4 februarie 2019.

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a declarat astăzi că modernizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos reprezintă un obiectiv de investiții prioritar pentru actuala guvernare, care va fi realizat, chiar dacă s-au înregistrat întârzieri determinate de neîndeplinirea condițiilor tehnice de către constructorii care au depus oferte.

Atât eu, cât și colegii mei de la PSD Botoșani am urmărit îndeplinirea tuturor procedurilor legale pentru a promova acest proiect. Ne-am preocupat de emiterea Hotărârii de Guvern, alocarea fondurilor în buget prin susținerea de amendamente în Parlament, am prezentat Guvernului motivele pentru care trebuie reabilitat acest drum până la organizarea licitației. În acest punct nu mai este treaba politicului ci a specialiștilor de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să evalueze dacă se îndeplinesc cerințele pentru realizarea lucrărilor de construcție”, a declarat Doina Federovici.

Guvernul PSD+ALDE a înțeles necesitatea și importanța îndeplinirii acestui obiectiv de infrastructură pentru județul Botoșani și va susține în continuare finanțarea acestei investiții.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere se va organiza astfel încât după depunerea ofertelor, evaluarea acestora să fie realizată în cel mai scurt timp posibil, pentru ca lucrările să înceapă cât mai repede.

La fel cum ne-am ținut de promisiune cu modernizarea drumului Botoșani – Suceava vom face și cu Botoșani – Târgu Frumos, chiar dacă suntem criticați de aceiași membrii ai Opoziției din județul nostru, care ne-au boicotat și atunci și acum și au votat în Parlament împotriva aprobării sumelor de finanțare a lucrărilor la drumul DN 28B, Botoșani-Târgu Frumos. PSD Botoșani va comunica transparent de fiecare dată toate demersurile realizate la nivel parlamentar și guvernamental pentru aprobarea investițiilor de la nivelul județului”, a completat președintele PSD Botoșani.

3 thoughts on “Federovici: „Finanțarea este asigurată, iar licitația se reia în 4 februarie. Modernizarea DN 28B, Botoșani-Târgu Frumos este un obiectiv prioritar pentru PSD.”

 1. Minciuni ordinare,nu va fi gata nici peste5ani.Nu pot crede că mai există prostu care sa creada minciunile pdf,nu se poate ca un om sa fie asa prost

 2. Doamna Federovici, haitele pdl pnl actuale isi tot aroga rezolvarea acestei probleme ,
  dati drumul lucrarilor ca la Botosani-Suceava care a fost facut de PSD acest partid al celor multi si lasatii pe cei cere au taiat salariile si pensiile !
  Ce a facut PNL pentru Botosani, doar au furat masinile din fata casei si le ascundeau in zona Amintitva botosaneni de crunta guvernare pnl cand au jefuit salarii, pensii..si ce au facut cu banii din pensii taiate si salarii?
  a fost jaf la drumul mare..

  1. Zii bre ce a facut Portariuc pt Botosani?
   Ai idee cat bani a atras psd-ul iubit la botosani? Comparativ cu alte judete? Ti-a dat 5 lei la pensie si iti i-a 10 la taxe si alte scumpiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com