Becali, despre Moruțan: Ori îl dau cu 40 de milioane de euro, ori îl dau cu 100.000 de euro

Foto: Digi sport

Gigi Becali (60 de ani) are ambiția de a vinde un fotbalist de la FCSB pe o sumă mai mare de 20 de milioane de euro. Finanțatorul roș-albaștrilor a cumpărat cei mai buni tineri jucători care i-au atras atenția, cum este și cazul lui Olimpiu Moruțan (19 ani). Latifundiarul din Pipera este convins că peste doi-trei ani va da lovitura pe piața transferurilor.

”Eu am mai spus, toată echipa este de vânzare, dar contează mult oferta. Multă lume mă întreabă de Moruțan, dacă am oferte pentru el. Păi, ce facem îl luăm la 19 ani ca să-l vindem mai apoi la 19 ani și jumătate? Nu, îl dăm pe la 22 de ani. De abia peste doi ani o să vorbim de Moruțan. Până atunci, să stea la Steaua, să câștige cât mai multe trofee și să devină cel mai bun. Eu nu fac d-astea, să cumpăr un jucător cu un milion de euro și să-l dau pe trei milioane. Eu îl iau cu un milion și-l dau cu 30, 40 de milioane sau îl dau cu 100.000 de euro ca să scap de el. Păi ce, nu s-a mai întâmplat cu unul care acum este golgheter? (n.r. – George Țucudean). I-am dat eu 90.000 de euro ca să plece”, a spus Gigi Becali.

În ziua în care Țucudean a semnat cu CFR Cluj, Becali a replicat public. ”Lui Ţucudean i-am dat 90.000 de euro ca să plece de la noi. Mie îmi pare bine că l-a luat CFR Cluj pe Ţucudean. Mai multe nu vreau să zic”, a spus atunci Becali.

Florentin Matei, Adrian Stoian şi Hora sunt fotbaliştii care au ajuns sub comanda lui Mihai Teja în această iarnă, în timp ce Iulian Cristea se va alătura roş-albaştrilor în vară.

Cred că am luat cei mai buni jucători din perioada de transferuri: Matei, ăsta de la Gaz Metan, Cristea, Stoian şi Ioan Hora. Patru jucători, pe care i-am luat gratis. Zic eu ca i-am luat pe cei mai valoroşi. Cele mai bune transferuri pe care le-am făcut vreodată şi fără bani“, a declarat Becali.

Într-un sondaj realizat de digisport.roAdrian Stoian a fost desemnat cel mai important transfer realizat până acum de o echipă din Liga 1, în această iarnă.

Peste 11.000 de suporteri consideră că transferul lui Stoian la FCSB reprezintă o adevărată lovitură de imagine.

Pe locul al doilea se situează Andrei Cristea, achiziționat de Universitatea Craiova de la Poli Iași, cu 5071 de voturi. Un alt jucător adus de roş-albaştri, Florentin Matei, a completat podiumul, cu 4899 de voturi.

Sursa:digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *