FOTO Un bărbat din Botoșani, mort în urma unui accident rutier. Microbuzul cu care se întorcea de la muncă în străinătate s-a răsturnat

accident microbuz rasturnat, stiri, botosaniUn bărbat din Botoșani a murit în urma unui accident rutier produs, duminică dimineață, după ce microbuzul cu care se întorcea de la muncă în străinătate s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în comuna Helegiu, lângă municipiul Onești, județul Bacău.

“Accidentul rutier petrecut, în această dimineață, în comuna Helegiu, sat Brătila, nu s-a soldat cu persoane încarcerate. Un microbuz în care se aflau șapte persoane a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara parții carosabile. Toate persoanele au fost transportate CPU Onești, iar pompierii au asigurat măsurile PSI”, a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

accident microbuz rasturnat, stiri, botosaniDin nefericire, accidentul s-a soldat cu o persoană decedată. Este vorba despre un botoșănean în vârstă de 60 de ani. Vasluienii, cu vârste cuprinse între 25 și 63 de ani au suferit răni grave, aceștia fiind internați în momentul de față în spitalul din Onești.

“Cauza probabilă a nefericitului eveniment pare să fi fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum, în zonă carosabilul fiind uscat, cu porțiuni umede”, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași. Șoferul, un bărbat în vârstă de 45 de ani din județul Vaslui, a fost supus controlului cu alcooltestul, rezultatul fiind zero. Polițiștii au deschis dosar penal și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

sursa: Vremea Nouă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *