Un botoșănean a vrut să-și învețe fiul să conducă mașina, dar s-au ales amândoi cu dosar penal

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Vlădeni, județul Botoșani, își învăța fiul de 19 ani să conducă mașina, pe un drum din comuna suceveană Dumbrăveni.

Sâmbătă seară, polițiștii Postului de Poliţie Dumbrăveni au oprit pentru control autoturismul condus de tânărul de 19 ani. Pe scaunul din dreapta a fost identificat în calitate de pasager tatăl conducătorului auto şi proprietarul vehiculului, un bărbat de 43 de ani.

„În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul de 19 ani nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere. Tot din verificări, s-a stabilit faptul că tatăl acestuia, în calitate de proprietar al autoturismului i l-a încredinţat fiului său pentru a-l conduce pe drumurile publice cu toate că ştia faptul că nu este posesor de permis de conducere. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere””, susțin reprezentanții Poliției Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *