Bărbat găsit mort, gol și atârnat de gardul unei biserici

Un bărbat a fost găsit mort, lângă gardul unei biserici din Galați. S-a întâmplat în sâmbătă dimineaţă, în Micro 20, la biserica Sf. Parascheva, chiar în zona unde gardul dădea spre cimitirul de lângă biserică. Trupul gol, ce atârna în gard, chiar lângă poartă, a fost găsit de mai mulţi oameni. Unul a şi recunoscut victima în persoana unui bărbat fără adăpost în vârstă de circa 50 de ani.

”Eu îl cunosc. Nu ştiu ce s-a întâmplat, era atârnat de gard şi dezbrăcat. Aşa l-am găsit dezbrăcat. Vara dormea pe băncile astea pe aici, prin parcuri, mai dormea şi pe la nişte prieteni. Mai obişnuia să şi bea”, a spus Rudolf Dodon, un bărbat care este un obişnuit al zonei bisericii unde a fost descoperit cadavrul.

Alţi oameni din zonă, după ce au văzut cadavrul, nu excludeau o crima. ”Era un om spânzurat de un picior şi cu hainele acolo lângă el, lângă gard. Cred că a fost omorât azi noapte, că altceva nu avea ce să se întâmple, el singur nu avea cum să facă asta”, spune un alt bărbat din zonă care venea la cantina bisericii şi a văzut cadavrul, conform monitoruldegalati.ro.

Un echipaj medical SMURD a intervenit la faţa locului. ”Un echipaj SMURD a intervenit pentru un bărbat, care atârna de gardul unei biserici, îmbrăcat foarte sumar, aproape gol. Colegii mei au constatat decesul. Bărbatul se afla cu capul în jos, într-o poziţie destul de vicioasă. Probabil a murit din cauza traumatismului cranio-cerebral şi a traumatismului de coloană cervicală”, a declarat  dr. Angel Trifan, medic şef UPU-SMURD Galaţi.

Poliştii au deschis dosar penal pentru moarte suspecta. Deocamdata nu ar avea date care sa duca spre o crimă, ci mai degrabă se bănuieşte că bărbatul a încercat să sară gardul, a rămas bloc, a încercat să se elibereze din haine ca să scape şi s-a lovit putermic în zona capului. Autopsia şi celelalte probe ce vor fi adunate în anchetă vor stabili dacă a fost vorba de accident sau crimă.

Sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *