Botoșăneanul care l-a ucis fără milă pe tatăl iubitei sale și-a primit pedeapsa. Decizia este definitivă

crima, botosani, stiri botosani (1)Un bărbat din județul Botoșani care l-a ucis cu sălbăticie pe tatăl iubitei sale și care a fugit de la locul crimei pentru a nu fi prins a fost condamnat vineri la de 16 ani de închisoare, în baza unei sentințe definitive emise de Curtea de Apel Suceava.

Dumitru Pricop, în vârstă de 42 de ani, a fost condamnat de Tribunalul Botoșani pentru săvârşirea infracţiunii de „omor”.

Pe 6 august 2018, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau la stâna proprietatea tatălui concubinei sale, situată în extravilanul satului Dracşani, acesta l-a înjunghiat cu un cuţit în zona gâtului pe bărbatul de 74 de ani.

După ce l-a ucis cu sânge rece pe bătrân, cu mai multe lovituri de cuțit, Dumitru Pricop a fugit cu fiica victimei, cu o căruță, spre casă, dar s-au întâlnit pe drum cu oamenii legii, care îl căutau.

Ulterior, Gheorghe Apetrei a fost găsit mort chiar de nepoata sa de nouă ani, care venise să îi aducă mâncare.

Speriată, copila și-a anunțat bunica, care a mers într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Inițial, femeia a crezut că bărbatul doarme, dar când s-a apropiat de el, l-a văzut cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge. Rudele bănuiau deja cine ar fi criminalul întrucât cel care urma să îi fie ginere l-a amenințat de mai multe ori pe Apetrei că îi va lua gâtul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *