Asistent medical de ambulanță, beat criță la serviciu. Ce alcoolemie avea

Un asistent medical de la Ambulanța Bârlad a fost descoperit beat criță la serviciu, în urma unui control fulger declanșat de autorități.

Toți angajații Serviciului de Ambulanță Vaslui au fost vizați, însă în cazul asistentului medical Viorel Rugina rezultatul alcoolemiei a fost unui uriaș, informează autoritățile.

Astfe, în urma unui control al angajaților, în timpul serviciului, s-a descoperit că un asistent medical de la Ambulanța Bârlad avea o alcoolemie de 0,90 alcool pur in aerul expirat.

Bărbatul în varsta de 48 ani a fost testat chiar la intrarea în tură.

“Săptămâna trecuta, mai precis pe 7 ianuarie, a fost testat tot personalul SAJ Vaslui, de la toate statiile Serviciului. A fost un control de rutina, pentru toti angajatii, la intrarea in tura. La Statia Barlad, la intrarea in tura, la ora 19,00, unul dintre asistentii medicali, Viorel Rugina, a fost testat cu alcooltestul, avand 0,90 alcool pur in aerul expirat. S-a deschis o ancheta interna, in acest caz si, in urma rezultatelor, vor fi luate cele mai drastice masuri. Noi avem toleranta 0 la alcool in timpul serviciului.  Este o cercetare disciplinara, conform Codului Muncii. Pacat ca, printr-un asemenea caz, se arunca o pata peste toata munca pe care o fac angajatii Serviciului de Ambulanta Vaslui”, informează directorul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Sursa: Observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *