Accesul vizitatorilor la Spitalul Județean a fost limitat din cauza gripei

program vizita spital judeteanAcces limitat al vizitatorilor, începând de săptămâna trecută, pe secțiile Spitalului Județean din cauza gripei. Măsura a fost dispusă ca urmare a unei adrese primită de la Direcția de Sănătate Publică Botoșani, în care atenționează că numărul de infecții respiratorii acute și cazurilor de gripă au incidență crescută.
Astfel, conducerea spitalului a decis ca vizitatorii să aibă acces în spital doar între orele 14:00-17:00  și nu între orele 15.00-20.00 cu era până acum.
În cazuri urgente, se va intra pe secții în afara programului de vizită doar cu avizul medicului șef de secție”, a declarat medicul Livia Mihalache, managerul Spitalului Județean.
Măsura va fi ridicată la decizia reprezentanților Direcției de Sănătate Publică. În ultima săptămână au fost înregistrate peste 850 de cazuri de infecții ale căilor respiratorii superioare şi alte peste 460 de pneumonii.
De asemenea, au fost identificate şi trei persoane care au contactat gripa, două dintre acestea având între 15 şi 49 de ani, iar cea de-a treia peste 65 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *