Demersuri la Ministerul Sănătății pentru înființarea unei camere de gardă la Secția Infecțioase a Spitalului Județean

Reprezentanții Spitalului Județean ”Mavromati” fac demersuri la Ministerul Sănătății pentru înființarea unei camere de gardă la Secția de Boli Infecțioase. Medicul Bogdan Alexandroaie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, a declarat că sunt multe cazuri care țin de infecțioase, dar care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe, potrivit protocolului, pentru investigații suplimentare.

Reprezentanții unității spitalicești spun că prin înființarea unei astfel de camere de gardă la Infecțioase s-ar evita aglomerația produsă zilnic la UPU.

Discuțiile se reiau și trebuie făcută obligatoriu o cameră de gardă la Infecțioase. S-a încercat, se va mai încerca. Dorință există atât din partea celor de la Infecțioase, cât și din partea conducerii spitalului. Sperăm că atunci când se va deschide și camera de gardă la Infecțioase, atunci asta vine la pachet cu dotări care să-i ajute să-și desfășoare activitatea în condiții normale”, a menționat medicul Bogdan Alexandroaie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *